Frequentie

Satelliet: Hotbird 13° Oost
Frequentie: 11200 MHz
Polarisatie: Vertical
Symbolrate: 27500ks/s
FEC: 3/4

Nieuwsbrief
Naam:
Email:

Vacatures

Wilt je iets anders doen, andere mensen ontmoeten, ervaring opdoen (wat ook goed op je CV staat) en iets doen voor je volk waar je trots op kunt zijn? Leuk en afwisselend werk, maar niet te lang en niet regelmatig? Of juist wel, omdat het een uitdaging is iets nieuws te leren? Dan ben je bij Suryoyo Sat op het juiste adres! Vrijwilligerswerk is een mooie kans om jouw unieke kwaliteiten en talenten voor een organisatie in te zetten.

Suryoyo Sat is op zoek naar gemotiveerde, flexibele en enthousiaste vrijwilligers voor de volgende functies:

1. Bestuurslid
2. Nieuwsredactie
3. Mediateam
4. Sportpresentator

Voordelen van vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij Suryoyo Sat biedt de volgende voordelen:
• Je ontmoet of helpt andere mensen
• Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
• Je gaat nieuwe uitdagingen aan
• Je doet werkervaring op
• Je verkent je eigen grenzen
• Je gebruikt je kwaliteiten en talenten
• Je kunt flexibel werken
• Studiepunten (voor scholieren en studenten)

 

Bestuurslid

Het bestuur van Suryoyo Sat is op zoek naar een enthousiast en gedreven bestuurslid die ons team wil komen versterken. Het bestuur van Suryoyo Sat bestaat op dit moment uit zes personen. We willen het bestuur graag uitbreiden tot zeven. Het bestuur maakt onderling uit wie welke functie krijgt. Een bestuurslid van Suryoyo Sat is verantwoordelijk voor wat Suryoyo Sat doet en uitdraagt. Elk bestuurslid heeft een eigen gebied waar hij of zij de trekker van is en zo het uitkomt ook de woordvoerder. Ben jij op zoek naar een uitdaging, dan is dit misschien wel wat voor jou!

Lees meer...

 

Nieuwsredactie

Suryoyo Sat is per direct op zoek naar één of meerdere nieuwsredacteuren die het redactieteam willen versterken. De ideale kandidaat is een journalistiek talent met een goede neus voor nieuws en een vlotte schrijfstijl en babbel. Doch is het niet zozeer een vereiste om ervaring te hebben op journalistiek gebied omdat deze ervaring ook wel bij Suryoyo Sat opgedaan kan worden.

Lees meer...

 

Sportverslaggever

Suryoyo Sat Nederland wil in samenwerking met Suryoyo Sat Duitsland binnenkort beginnen met een eigen sportprogramma. In dit programma zal aandacht worden besteed aan de Aramese sporters in Nederland. Hiervoor zijn wij momenteel nog op zoek naar een enthousiaste sportverslaggever of sportverslaggeefster voor dit programma.

Lees meer...

 

Mediateam

Het mediateam zorgt voor productieopnamen van diverse culturele activiteiten welke betrekking hebben op het Aramese volk. Deze verzorgt ook het verslag op locatie en de regie van de opnamen.

Lees meer...

 
Sponsoren
nergiz_visitenkarte.JPG
Melding

Live Gala van Suryoyo Sat. 17 November. Beckum Palace.